Pubblicare uno stage
it
Offerta
Lavoro > Stage > Vendite > Paesi Bassi > Rotterdam > Offerta 

Student Marketeer Rotterdam

Azienda non indicata
Paesi Bassi  Rotterdam, Paesi Bassi
Stage, Vendite, Olandese, Inglese
90
Visite
0
Candidati
Registrarsi

Descrizione del lavoro:

Als Student Marketeer van (COMPANY NAME) ben je onderdeel van het meest dynamische merk- en product ambassadeursprogramma ter wereld! Je kent de doelgroep van (COMPANY NAME) door en door en je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen van ons merk en het overbrengen van de functionaliteit van ons product. Dit doe je op je eigen hogeschool of universiteit in je regio.
Het doel van het Student Marketeer programma is het bereiken van nieuwe consumenten, het enthousiast maken van studenten en het zorgen voor een goede zichtbaarheid van het merk (COMPANY NAME) op hogescholen en universiteiten. Hiervoor heb je direct contact met de consument en de klant en nodig je hen uit om het product te proberen. Last but not least shine je tijdens (COMPANY NAME) events om voor een onvergetelijke merkervaring te zorgen.
Als Student Marketeer verkies je flexibiliteit boven een 9-tot-17 baan en werk je graag in een creatieve en sparkling werkomgeving.VERANTWOORDELIJKHEDEN

Wat zijn jouw sterke punten?

Alle verantwoordelijkheden die we jou toevertrouwen:Uitvouwen
*

WORD EEN MERK & PRODUCT AMBASSADEUR

Je bent iemand die het (COMPANY NAME) merk met veel enthousiasme wil vertegenwoordigen tijdens dagelijkse contactmomenten met potentiele consumenten of klanten. Waarom?
Het aantal mensen dat (COMPANY NAME) wel eens wil proberen laten groeien door hen op een positieve manier kennis te laten maken met (COMPANY NAME). Dit doe je door middel van productsampling op het juiste moment en op de juiste plek en daarnaast beantwoord je de vragen van consumenten. Je zou geen echte ambasseur van ons merk zijn, als je ook niet plannen maakt om studenten op innovatieve manieren in contact te brengen met de wereld van (COMPANY NAME). Je vindt het leuk om relaties op te bouwen en te onderhouden. Hogescholen en universiteiten stap jij moeiteloos binnen en verlaat je niet zonder ons merk tot leven te brengen onder de studenten.
Maar ook een eigen (COMPANY NAME) evenement sla jij niet over, als bezoeker of als collega terwijl je de leukste werkzaamheden mag uitvoeren (bijvoorbeeld hospitality of sampling werkzaamheden tijdens (COMPANY NAME) Soundclash).
*

PERFECTE UITVOERING

In je rol als Student Marketeer zorg je voor een perfecte uitvoering, deel je ideeën en werk je samen met het team tijdens meetings op kantoor, de regio of online meetings. Je organiseert en rapporteert je werkzaamheden via een toegewezen online platform. Hier komt organisatie, logistiek en uitvoering samen. Naast dit heb je ook de focus om laatste inzichten, trends en kansen die zich voordoen in de markt te delen met je collega's als deze potentieel kunnen zijn voor de groei van (COMPANY NAME).
*

WORD EEN SALES EXPERT

Jij gaat voor de titel 'expert' op het gebied van sales. Je bouwt relaties op met lokale accountmanagers en zorgt voor een goede verkrijgbaarheid en zichtbaarheid van (COMPANY NAME) op de verschillende verkooppunten.
Je werkt samen met de salesafdeling om nieuwe distributiepunten voor (COMPANY NAME) te openen binnen jouw hogeschool of universiteit en daarbuiten. Om (COMPANY NAME) top of mind te houden bij jouw opgebouwde netwerk, ondersteun je de verkoop met relevante middelen uit de wereld van (COMPANY NAME). Je zet de puntjes op de i door een perfecte uitvoering te realiseren in de winkels.

ERVARING

Jouw kennis- en expertisegebieden

wat het belangrijkste is voor deze baan:

*
Je studeert nog minimaal 1,5 jaar op een Universiteit of Hogeschool
*
Je staat midden in het studentenleven, weet alles over je hogeschool of universiteit, je stad en de regio en kent alle activiteiten en hotspots
*
Je bent een energieke aanpakker met ondernemersmentaliteit
*
Je hebt sterke communicatieve, creatieve en sociale skills
*
Je bent minimaal 13 uur per week beschikbaar en kunt een beschikbaarheid van 2,5 dag per week opgeven
*
Je hebt een passie voor het merk (COMPANY NAME) en het product
*
Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels
*
Reizen 80-90%
THE TEAM

(COMPANY NAME) Student Marketeer: Give wings to your career!

As a Student Marketeer, your job is to create and execute smart sales & marketing plans to build the (COMPANY NAME) brand within the student community and beyond.Ontdek meer
VANUIT HIER WERK JE

RotterdamZuid Holland, Nederland

NetherlandsRed Bull NetherlandsKOM BIJ ONS TEAM

Heb jij het in je?

In je sollicitatie willen we je persoonlijke stijl zien in zowel je CV als motivatiebrief: wat motiveert je en waarom denk je dat jouw volgende uitdaging bij ons moet zijn

Provenienza: Web dell'azienda
Pubblicato il: 05 Set 2024
Tipo di impiego: Stage
Settore: Agroalimentaria
Lingue: Olandese, Inglese
Registrarsi
108.487 lavori e stage
in 154 Paesi
Registrati