Publier un stage
fr
Détails de l'offre
Emploi > Stages > Immobilier > Pays-Bas > Amsterdam > Détails de l'offre 

Student-stage Notariaat

Entreprise non montrée
Pays-Bas  Amsterdam, Pays-Bas
Stage, Immobilier, Néerlandais, Anglais
33
Visites
0
Candidats

Description du poste:

Description

STUDENT-STAGE NOTARIAAT
INFORMATIE
(COMPANY NAME) is één van 's werelds grootste en meest toonaangevende advocatenkantoren, met 74 kantoren in 45 landen. Als eerste advocatenkantoor in Nederland met een internationale praktijk, heeft (COMPANY NAME) Amsterdam de meeste ervaring in de grensoverschrijdende advocatuur. In Amsterdam werken circa 200 advocaten, fiscalisten en notarissen voor internationale en Nederlandse topcliënten.
Wil jij écht weten hoe het eraan toegaat op een internationaal advocatenkantoor? Kom dan student-stage lopen! Wij bieden je de mogelijkheid om twee maanden fulltime mee te lopen op ons kantoor.
FUNCTIE
Het notariaat bestaat uit de secties Corporate Structures en Real Estate. De sectie Corporate Structures richt zich op de ondernemingsrechtelijke transactie- en adviespraktijk en de sectie Real Estate richt zich op de transactie- en adviespraktijk rondom vastgoed. Het notariaat bestaat uit 2 notarissen, ongeveer 30 kandidaat-notarissen en een aantal paralegals. De leden van beide secties werken nauw samen met andere secties, waaronder Banking & Finance, Corporate M&A en Tax en maken deel uit van diverse internationale (COMPANY NAME) practice groups. Door een hechte internationale samenwerking met de andere 74 (COMPANY NAME) kantoren in de rest van de wereld, worden op ongeëvenaarde wijze, zowel grensoverschrijdende als puur lokale transacties begeleid.
Als student-stagiaire van de sectie Corporate Structures ben je betrokken bij het structureren van vennootschappen in het kader van diverse transacties, zoals fusies en overnames, joint ventures en private equity investeringen.
Als student-stagiaire van de sectie Real Estate ben je betrokken bij transacties en (her)financieringen op het gebied van commercieel vastgoed zoals kantoorgebouwen, winkelcentra en industriële gebouwen.
Voor beide secties geldt dat je meewerkt aan projecten met de (COMPANY NAME) collega's en je levert o.a. bijdrage door het opstellen van documenten, het doen van onderzoek en het schrijven van memo's. Je wordt uitgedaagd om je kennis en ervaring creatief in te zetten. Uiteraard dragen wij zorg voor goede begeleiding en ben je ook welkom bij sociale kantoor en/of sectie gerelateerde evenementen.
EISEN
(COMPANY NAME) is altijd op zoek naar gemotiveerde student-stagiaires. Je kiest bewust voor een stage bij een groot, internationaal kantoor en kunt dit goed motiveren. Je zit minimaal in het derde jaar van je universitaire studie Notarieel Recht en beschikt over een goed CV (met nevenactiviteiten) evenals een goede cijferlijst. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal en wil je graag stage komen lopen in een team om te werken aan grensoverschrijdende zaken. Je wilt jezelf ontwikkelen en je kennis verdiepen en verbreden in een internationale omgeving. Ook vind je het leuk om op sociaal vlak actief te zijn binnen de sectie.
INTERESSE
Ben jij klaar voor deze uitdaging en herken jij jezelf in bovengenoemde functieomschrijving? Solliciteer dan middels het sollicitatieformulier! Graag ontvangen wij je CV, motivatiebrief, cijferlijst(en) en eventuele stagebeoordelingen. Geef in je motivatiebrief duidelijk aan voor welke afdeling en welke periode je solliciteert

Origine: Site web de l'entreprise
Publié: 15 Aoû 2024
Type de poste: Stage
Secteur: Consulting
Langues: Néerlandais, Anglais
105.357 emplois et stages
dans 154 pays
S'inscrire