Publish an internship
en
View Offer
Work > Jobs > Supply Chain/Logistics > Netherlands > View Offer 

Supply Chain & Logistiek Manager

Company not shown
Netherlands  Netherlands
Supply Chain/Logistics, Dutch, English
25
Visits
0
Applicants
Register

Job Description:

Over de mogelijkheid:

Vind jij het leuk dat elke dag anders is, dat jij oplossingen kunt zoeken voor dingen die op je pad komen? Hou jij van afwisseling in je werkzaamheden?
Dan komen wij graag met jou in contact voor de rol van Supply Chain & Logistics Manager bij onze fabriek in Tiel waar wij bijdragen aan het duurzaam maken van voedsel voor mensen over de hele wereld.

Belangrijkste verantwoordelijkheden:

Je rapporteert aan de Site Manager en leidt alle supply chain managementprocessen en -activiteiten op de locatie ten behoeve van externe en interne klanten en supply chain activiteiten. Je zorgt er ook voor dat de volgende activiteiten worden gepland, georganiseerd en gecontroleerd om te voldoen aan overeengekomen doelstellingen en KPI's, van ontvangst van de bestelling tot verzending naar de klant tegen de laagste totale kosten:

- Demand planning op basis van sales forecast en zorgen voor voldoende voorraad om aan de verkopen te voldoen
- Planning van verkoop, voorraden, capaciteit en grondstoffen
- Planning van productieactiviteiten
- Voorraadbeleid bepalen
- Afroepen van grondstoffen
- Export en transport
- Team en talent beheren
- De breedte van de rol zal zich ontwikkelen naarmate de supply chain en productiestrategieën zich ontwikkelen

Kwalificaties en vaardigheden:

Bewezen trackrecord in meerdere Supply Chain functies met een focus op productieplanning en transport/export. In staat om snel de lopende zaken op te pakken en organisatorische veranderingen door te voeren.

Wie is (COMPANY NAME):

(COMPANY NAME) is 's werelds toonaangevende smaak- en voedingspartner voor de voedingsmiddelen-, dranken- en farmaceutische industrie. Elke dag werken we achter de schermen samen met klanten om 's werelds meest complexe voedseluitdagingen op te lossen met ons assortiment gedifferentieerde ingrediënten, technologieën en mensen.

Wij zijn gepassioneerd over wat we doen en innoveren voortdurend om een compromisloze toekomst van gezonder, aangenamer en duurzamer voedsel te creëren. Wij willen de meest gewaardeerde partner van onze klanten zijn, een wereld van duurzame voeding creëren en tegen 2030 meer dan twee miljard consumenten bereiken met duurzame voedingsoplossingen.

Ons verhaal en wie wij zijn:

Niacet is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van propionaten en acetaten (organische zouten). Onze producten worden veel gebruikt in een reeks toepassingen die essentieel zijn voor het dagelijks leven, in de voedings- en farmaceutische industrie, in voedselconservering, antibiotica en dialysebehandeling.

Bij Niacet vinden we maatschappelijk betrokken ondernemerschap belangrijk en dragen we, onder andere door vrijwilligersactiviteiten en sponsoring, bij aan het welzijn van de lokale omgeving.

Sinds september 2021 maakt Niacet deel uit van de (COMPANY NAME) Group, divisie Applied Health & Nutrition. Duurzaamheid en het verminderen van voedselverspilling zijn belangrijke thema's binnen (COMPANY NAME), waaraan ook het Niacet-productportfolio kan bijdragen. (COMPANY NAME) heeft wereldwijd meer dan 25.000 werknemers en kantoren en productielocaties.

Met andere vestigingen in Utrecht, Ochten en Zwijndrecht, kan een carrière bij Niacet-(COMPANY NAME) in Tiel ook carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden bieden in heel Nederland

Source: Company website
Posted on: 26 Jul 2024
Industry: Food / Beverage / Tobacco
Languages: Dutch, English
Register
102.129 jobs and internships
in 150 countries
Register